Децата се мали, невини и искрени, па често кажуваат бисери. За нив бабите се дебели затоа што се полни со љубов, дедовците на главите се босоноги и не им е потребен сируп за кашлица бидејќи и без него можат да кашлаат.

Решивме да ги собереме бисерите на децата на нашите читатели, па за таа цел направивме кратка анкета.

Во продолжение напишете го најголемиот бисер на вашето дете, а ние ќе ги избереме најсмешните и ќе ги објавиме.

Мини-анкетата е анонимна. Ве очекуваме!912

X