Петтодделенците од основното училиште „Гоце Делчев“ од општина Центар денеска ни беа гости во читалницата „Славко Јаневски“. Ни беше задоволство да се дружиме со овие умни глави и заеднички да си читаме и да си разговараме за многуте мудрости собрани во „Книга на знаења“, а ги „посетивме“ и омилените места на Биби низ страниците на нашето најново издание „Моите омилени места“.

Утре во 13 часот проф.д-р Кирил Барбареев ќе одржи час и ќе ја промовира образовната програма „Бибиверзум“, ќе играме „Игра на знаења“ и ќе се дружиме до 18 часот.

Ви издвојуваме дел од атмосферата:912

X