Овие три маски поврзани со ликовите од „Светот на Биби“ привлекоа најголемо внимание од нашите читатели и ќе си добијат по една кукла. Добитниците ќе бидат контактирани на е-адреса.

Искрено им честитаме на победниците, а на преостанатите им посакуваме повеќе среќа следниот пат. На оние чии фотографии не беа објавени, им порачуваме внимателно да ги читаат правилата, временските одредници, наведената адреса за испраќање фотографии и другите детали.912

X