Ако сакате да го израдувате вашето дете или да подарите убав подарок за роденден, ви предлагаме вашиот избор да бидат куклите со ликовите на Биби, Боби и Зази. Кадифените кукли од „Светот на Биби“, кои се први македонски кукли во сериско производство, наскоро ќе бидат пуштени во продажба. Поради големиот интерес и лимитираниот број, ви нудиме опција да си ги резервирате куклите. Цената на една кукла е 690 денари, а за трите кукли заедно 1.890. Куклите ќе бидат пуштени во продажба за неколку дена.912

X