Авантурите на Том и Џери траат повеќе од 80 години, а сега тие ќе ја продолжат традицијата на своите брканици во нов филм чија премиера е закажан за 2021 година. Веќе е објавен трејлерот за филмот кој можете да го погледнете подолу.

Секој што ги гледал Том и Џери знае дека мачорот ретко победува. Мајкл Пења, Колин Џост, Кен Јонг се актерите што се дел од овој филм заедно со ликовите на Хана-Барбера, кои се во анимирана верзија. Филмот ќе почне да се емитува во кината во март следната година.

Извор912

X