Насмевката е лек, вели позната стара изрека. Дури и кога не ви е до смеење, сигурно ќе ве расположи преслатката насмевка на овие близначиња.

Братчињата седат во столчиња за хранење и паѓаат од смеа, а со нив успеаја да се насмеат и илјадници корисници на социјалните мрежи, на кои тие станаа хит.

Извор912

X