Видеото кое го направила една мајка-блогерка ќе ви разбуди најубави емоции.

Многу често се вели дека родителските денови се предолги, а годините кратки. Едно преслатко видео ги прикажува тие обични долги денови и што тие денови им значат на децата.

Извор: „Јутјуб“

Блогерката Естер Андерсон изработила видео под наслов „Нормален ден“ во кое покажува како изгледа денот на една исцрпена мајка со две деца. Во видеото се опфатени двете перспективи, и на мајката и на децата. Додека таа се обидува да го одржува домот во најдобар ред за нејзиното бебе што плаче и ќеркичката, може да видите како тоа го доживува девојчето.

Како што се вели и во самото видео: Вашето нормално за нив е магично!912

X