Градинката „Димче Мирчев“ од Велес ни испрати фотографии од новогодишната атмосфера. Погледнете ги:

Деца.мк и годинава реши да ја награди најдобро украсената градинка која ќе ја изберат читателите.

Испратете ни фотографии, максимум 5 од една градинка. За секоја градинка ќе објавиме посебен текст со фотографиите, па таа што ќе има најмногу лајкови од читателите, ќе добие пакет производи од „Светот на Биби“. Се земаат предвид лајковите што се појавуваат најдолу на текстот за секоја градинка објавена на страницата Деца.мк, како што е прикажано на сликата подолу.

Фотографии може да ни ги праќате од 19 до 23 декември. Сите фотографии што ќе бидат испратени до 14 часот, ќе бидат објавени во текот на истиот ден, додека оние што ќе бидат испратени подоцна, ќе бидат објавени во текот на следниот ден. Краен рок за испраќање фотографии е 23 декември до 14 часот! Сите фотографии што ќе бидат испратени подоцна од тој термин нема да влезат во конкуренција.

Гласањето ќе трае до 29 декември, до 12 часот напладне, кога ќе биде прогласена најдобро украсената градинка.

Фотографиите, информации за градинката и телефон за контакт пратете ни на redakcija@fakulteti.mk.912

X