Постои нешто магично во односот меѓу децата и животните, па затоа меѓународниот наградуван фотограф Андреа Мартин ја фокусира својата камера на доловување на невиноста на врската меѓу нив.

Секоја нејзина фотографија ја потенцира оваа врска на живописен и бајковит начин.

Извор912

X