Поради обврските и секојдневните грижи, возрасните честопати забораваат како е да се биде дете, иако за секој човек детството е еден од најубавите периоди во животот.

Но, се чини дека овој човек е 5-годишно дете заглавено во телото на возрасна личност. Погледнете зошто.

Извор912

X