Покажете му на детето дека сте личност со доблести и маани. Тоа за него е порака дека не мора секогаш да биде совршено за да биде достојно за вашата љубов“, Јелена Холцер, педагог.

Прочитајте повеќе на овој ЛИНК.912

X