Престанете да ги запишувате децата на 200 активности надвор од училишните, разгледајте го списокот со сопствените обврски и запрашајте се што е она што најмалку можете да го направите, а сепак добро да функционирате како семејство.

Прочитајте повеќе на овој ЛИНК.912

X