Сè додека размислувате за грешките во родителството, вие сте закотвени на едно место, непотребно се мачите себеси и си ја трошите енергијата. Но, кога ќе размислите за решението, веќе гледате светло на крајот од тунелот.

Прочитајте повеќе на овој ЛИНК.912

X