Игра која долго време им е омилена на децата и на возрасните.

Добро познатата класична игра сега добива нова димензија на забава со Биби, Боби, Бу и Фи од „Светот на Биби”. 

Оваа забавна игра ги обединува семејствата и пријателите преку низа случајни ситуации и предизвици.

„Не лути се, другарче!” е во продажба на е-продавницата www.svetotnabibi.mk по промотивна цена од 390 денари и во сите продажни места низ цела Македонија https://svetotnabibi.mk/prodazni-lokacii.

(Комерцијална објава)912

X