Колку пати сте ја слушнале изреката – делата зборуваат погласно од зборовите? Ако нешто е сигурно, тоа е дека си ги сакаме децата повеќе од што било на светот. И како родители, должни сме да направиме да се чувствуваат сигурно, безбедно и што е најважно, сакано. Затоа, покрај тоа што им кажувате колку ги сакате, обидете се на едноставен начин да им покажете колку ги сакате.

Прочитајте повеќе на овој ЛИНК.912

X