Секој ден нашите ученици во IQ UP! училишните центри создаваат чуда. Нивните очи блескаат од воодушевување кога ги откриваат тајните на науката и технологијата. Тие овде не се само ученици – тие се космонаути на иднината. Со нашата иновативна IQ UP! edukacija, тие ‘патуваат’ низ галаксиите на знаењето, откривајќи непознати планети и истражувајќи нови хоризонти.


IQ UP! не е класичен училиштен центар. Тоа е ракета која ги води нашите ученици кон иновации и откритија. Со нашата методологија, ние ги обезбедуваме сите алатки што им се потребни на нашите ученици да бидат успешни, сигурни во себе и реализирани. Ние ги поддржуваме во нивниот интелектуален развој, помагајќи им да ги откријат своите таленти и да учат со страст и задоволство.

Но, IQ UP! не е само за академско учење. Ние вложуваме во развивањето на целокупната личност на ученикот. Секој ден нашите ученици се предизвикуваат да излезат од својата комфор-зона и да се обидат нешто ново. Ние ги поттикнуваме да истражуваат, да пробуваат и да создаваат – бидејќи веруваме дека истражувањето и иновацијата се срцето на учењето.

Дали сте спремни да ѝ се приклучите на нашата вселенска авантура? Контактирајте нѐ или посетете ја нашата веб-страница www.IQUP.mk и станете дел од нашата заедница на истражувачи. Дотогаш нека вашите умови летаат далеку и широко, откривајќи го светот со нова перспектива. Откријте го светот со нова перспектива, заедно со IQ UP!

Регистрирајте се за бесплатен ДЕМО час и откријте ја магијата на IQ UP! едукација!

УПИСИТЕ се во тек!

Регистрирајте се за бесплатен пробен час ОВДЕ или контактирајте нѐ во IQ UP! училишниот центар најблиску до вас:

IQ UP! Аеродром – 070 382 269
IQ UP! Карпош – 078 887 889
IQ UP! Велес – 075 380 443
IQ UP! Прилеп – 071 308 446
IQ UP! Охрид – 078 249 507
IQ UP! Кавадарци – 075 448 873
IQ UP! Кичево – 071 777 939
IQ UP! Штип – 079 324 249
IQ UP! Гевгелија – 077 771 708
IQ UP! Струмица – 078 340 709

(Комерцијална објава)912

X