Со станувањето мајка сфаќаме дека тоа е најубавото нешто што постои, бидејќи љубовта која ја чувствувате кон детето не само што го зафаќа срцето, туку и секој мускул во телото. Нашите деца се моторот кој нè придвижува напред, кој нè движи однатре, ни ја даваат силата да станеме секој ден и да се бориме во која било битка што ќе ни се најде на патот.

Прочитајте повеќе на овој ЛИНК.

 912

X