Многу нови производи, промоција на едукативна франшиза, големи попусти, гледање на најновата сказна „Жирафата Жижи“, боење, дружење, пеење и играње… сето ова може да го најдете на штандот на „Светот на Биби“ на Саемот на книгата.

Сите производи по саемски цени се достапни и на електронската продавница www.svetotnabibi.mk.912

X