Со оглед на брзото темпо на живот и многубројните обврски, на родителите понекогаш им е тешко да бидат постојано со своите деца. Сепак, од клучно значење е да им обезбедиме убави спомени од детството кои ќе ги негуваат засекогаш. На „Инстаграм“ станало вирално видеото од татко кој го прави токму тоа.

Она што го привлекло вниманието на сите е среќното дете кое максимално ужива во играта.

На видеото се гледа како бебето си игра со својот татко, кој држи шише со шлаг. Таткото потоа посипал малку шлаг на рацете и нозете на детето. Отпрвин детето било збунето, но потоа почнало да ужива во играта.

-Бебешката смеа е најдобриот звук – споделила една личност.

Извор912

X