В сабота, 11 мај, во 18 часот, во спортската сала ВИП арена „Борис Трајковски“ за време на Саемот на книгата ќе биде промовирана најновата сказна на Биби – „Најнеобичен ден – на Биби роденден“. Половина час претходно ќе биде промовирана и роденденската песна на Биби. Официјалната промоција на сказната на јутјуб-каналот на Биби ќе биде в недела, 12 мај, во 19 часот.912

X