Прекинувањето на родителите за време на емитувањата на телевизија беше единствениот добар дел од карантинот и пандемијата, па водителот Џими Кимел се потсетува на најинтересните прекинувања на телевизија од децата.

Во знак на сеќавање на бавниот крај на пандемијата, кога луѓето почнаа да се враќаат во своите канцеларии, Кимел се потсетува на најдобрите делови од минатата година: кога децата ги прекинаа своите родители за време на телевизиските емисии на „Зум“.

Низ годината се појавија голем број видеа од деца што ги прекинуваат своите родители додека се на зум-повик.

На видеото се најде синот на јавниот обвинител на Пенсилванија, Џош Шапиро, додека разговарал со Ем-ес-ен-би-си за изборите. На видеото се гледа како момчето влегува во собата, сфаќа што се случува, па полека излегува назадечки.

На друго видео се гледа како едно девојче не слегува од масата за време на медитацијата на нејзината мајка.

На трето видео се наоѓа девојче кое го прекинува гостувањето на Би-би-си на нејзината мајка.

Извор912

X