По повод 1 Април, Денот на шегата, „Светот на Биби“ ќе додели три подароци – кукли, за маски со ликови од дружина на Биби.

Испратете ни по 1 фотографија од маскираните дечиња на redakcija@fakulteti.mk најдоцна до полноќ.

Сите фотографии ќе бидат поединечно објавени на профилот на Деца.мк на „Инстаграм“ и трите најлајкувани ќе добијат подарок кукла од „Светот на Биби“.

Фотографиите што ќе бидат испратени денес до 15 часот, ќе бидат објавени во текот на денов, а другите ќе бидат објавени утре до 12 часот.

Добитниците ќе бидат објавени утре во 15 часот, што значи дека колку порано ни испратите фотографија, толку поголеми ви се шансите за добивка.

Само фотографиите што ќе бидат испратени на е-адреса и во определеното време ќе бидат објавени.

Учесниците што ќе собираат лајкови на нефер начин (со ботови) ќе бидат исклучени од играта.

Задолжително е маските да се поврзани со ликовите од „Светот на Биби“.

Со среќа!912

X