Награди, подароци за најуспешен цртеж на ликовниот конкурс на тема роденденот на Биби ќе добијат сите деца учесници кои испратија свои дела за изложбата. Жирото одлучи дека сите цртежи се прекрасни и заслужуваат награда.

Подароците може да се подигнат на нашиот штанд на Саем на книга до вторник. Потоа, ќе може да се подигнат на ул. „Лондонска“, бр.19 локал 11 во Скопје.912

X