Читателите на Деца.мк го избраа ООУ „Блаже Конески“ од Аеродром, Скопје, за најдобро украсено основно училиште и тоа ја доби наградата – пакет производи од „Светот на Биби“ за библиотеката.

– Наградата за најдобро украсено основно училиште пристигна во нашата училишна библиотека! Прекрасните изданија на „Светот на Биби“, на огромна радост на нашите најмлади читатели, го добија своето место во нашата училишна библиотека! Благодарност до читателите на Деца.Мк за поддршката, благодарност и до тимот на Деца.Мк за спроведениот избор и наградата! – напишаа од училиштето и ни ги испратија следните фотографии – ни напишаа од училиштето.912

X