Нашите ќерки треба да добијат што е можно повеќе охрабрување, заедно со примери кои треба да ги инспирираат да бидат најдобра верзија од себеси.

За вас и за вашите ќерки, ги издвојуваме најубавите пораки што ќе ве инспирираат да сфатите дека сте семоќни, затоа што навистина сте тоа – жени сте!

Прочитајте повеќе на овој ЛИНК.912

X