Еден горд татко го сподели емотивниот момент кога неговата ќерка првпат ќе го слушне.

Тристан Сторер од Западна Австралија постира емотивно видео од неговата ќерка Мејси, на која ѝ биле ставени ушни апаратчиња за да може да слуша.

Снимката го покажува моментот кога девојчето, кое било родено глуво, првпат ги слуша гласовите на нејзините родители. Во моментот кога таа почнува да слуша, нејзиното лице станува ведро и почнува да си ги допира ушите.

 

Извор912

X