Малите деца се полни со интересни реакции. На крајот на краиштата, тие првпат го откриваат светот и секоја од овие средби е полна со неверојатни емоции.

Можеби тоа е кога првпат галат куче или пливаат во базен. Но, за малото момче Логан, најголемото изненадување се случи за време на патувањето кај оптометрист. Откако уште од рана возраст му била дијагностицирана диоптрија на очите, ова дете неодамна го доби својот прв пар очила. Кога конечно ги стави очилата, кај него можеше да се забележи најголемата насмевка.

Видеото на кое се гледа како момчето ги става очилата стана вирално. Откако се обидува да ги оттурне очилата, неговата мајка му ги зема рацете за да му помогне да забележи што се случило. Се случува вистинска магија кога момчето ја забележува својата мајка.

@goodnewscorrespondent “YOU CAN SEE NOW!” Logan’s first pair of glasses! He can now see his mama clearly with his new glasses!(🎥:@focuseyecarepc ) ♬ Finding Your Heart – Abbreviated – Tony Anderson

Извор912

X