Локалните жители, официјалните лица и турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган присуствуваа на свеченото отворање на нов тунел на автопат во близина на турскиот град Ризе.

Додека зборуваше за важноста на новиот тунел, момче, кое стоеше веднаш до свечената лента пред претседателот Ердоган, го претекна претседателот и ја пресече лентата.

Кога сфати дека згреши, се обиде да ја држи исечената лента со рацете.

Извор912

X