Денес премиерно беше објавена најновата песна од „Светот на Биби“, со наслов „Мојот сон“.

Музиката и аранжманот се дело на Ангел Ќосев, за текстот се погрижија момците од Дупер заедно со Ангел Ќосев. Гласовите на Биби и Боби ги позајмуваат Слаѓана Вујошевиќ и Сашко Коцев. Режисер на спотот е Никола Чикос, во продукција на „Светот на Биби“.

Песната е посветена на нашите фудбалски херои.912

X