Иако некои родители нема да се согласат дека станува збор за совршен метод на родителство, голем број ќе се воодушеват од начинот на кој овој татко се справува со плачењето на неговите две девојчиња.

Кога во собата со плачење влегуваат неговите две ќерки, и тој ги прашува што е работата, двете почнуваат да плачат.

– Чекајте, мене ми е редот – им вели нивниот татко и почнува лажно да плаче.

– Ајде, Џорџија, сега тебе ти е редот – ѝ вели на помалата ќерка, меѓутоа, и двете одбиваат да плачат.

 

 912

X