Пубертет е кога ќе се напиеш две пива, кога ќе го украдеш моторот на татко ти и кога го возиш без дозвола, кога живееш за викенд и кога самиот ќе си напишеш оценка – ова се само некои од одговорите од малите деца на прашањето што е пубертет?

Извор912

X