Како родител, води се од правилото дека треба да работиш попаметно, а не понапорно.

Оваа мајка го докажува тоа со интересниот трик што го споделува на социјалните мрежи: игра со која побрзо ќе го уморите вашето дете пред легнување, за побрзо и полесно да заспие.

Извор912

X