Како изгледа денот на мајките, никој не гледа. Без разлика дали има две, три, или повеќе деца, тоа е секогаш „борба“. Се разбира, тој збор нема секогаш негативна конотација, туку може да изгледа интересно кога мајката се обидува да се избори со нив.

Смешно, слатко, немирно, напорно… Во видеото што ќе го погледнете една мајка се обидува да пресоблече тројка која се спротивставува, а ситуацијата ја прави поинтересна постариот син, кој ги анимира и ги прави немирни бебињата.

Оваа „борба“ со малечките ја знаат само мајките, на кои во тој момент не им е ништо забавно.

Уживајте во видеото.

Извор912

X