Мелинда Хач споделила преслатко видео од нејзиниот син на „Тик-ток“. Таа го снимила необичниот метод кој го користи бебето додека ползи и го објавила видеото за да открие дали тоа го прават и други деца.

Додека момчето се турка на подот, тоа не го прави со секоја нога, туку со еден прст, поточно со палецот. Неговиот метод ја насмеал Мелинда, но и многумина што го погледнале видеото на популарната платформа. Луѓето во коментарите се шегувале дека момчето го има најсилниот прст на светот.

„Ова е преслатко“, „Неговиот палец е посилен од мојот“, „Овој палец ја има целата моќ на светот“, „Децата се навистина чудни, тие имаат толку необични решенија“.

@melindarhutch anyone else’s child use literally one toe to crawl?! 😂 #oneyearoldbaby #crawlingbaby #funnybabyvideos #crawling ♬ original sound – Melinda 🍃scrunchie mom


912

X