Малите деца имаат еден куп идеи и никогаш не знаете што ќе смислат, па секој родител знае дека децата не треба да бидат испуштени од вид. Но, знаеме дека тоа е невозможно.

Една мајка на нејзиниот тик-ток профил одлучила да покаже што се случило откако ги оставила децата сами. Близначињата играле во собата, а таа го искористила тоа време за да заврши некои работи низ домот. Но, кога по неколку минути ѕирнала во собата каде што се наоѓале децата, имала што да види. Децата пронашле канта со црна боја, па одлучиле да го „разубават“ домот.

@santi1andbenji2 Cuando este todo calmado y tienes gemelos corre por que tanta tranquilidad no es normal #desastre#gemelos ♬ Oh No – Kreepa

Извор912

X