Малите деца секогаш имаат интересен начин на кој ја изразуваат љубовта. Ова младо момче ги раскажува своите љубовни маки, а видеото во кое зборува за своите чувства и за тоа што му се случило е споделено на социјалната мрежа „Твитер“. Се разбира дека неговата искреност и џентлменство предизвикаа многу позитивни реакции и коментари.

„Јас не знам што се случува со неа, јас ништо не ѝ направив. Секогаш се сакавме, а сега нешто ми глуми. Кога бев на нејзиниот роденден, постојано ја гушкав. А сега не знам што ѝ требаше ова, како да не ги сака повеќе моите прегратки“, вели малиот кавалер.912

X