Десеттата кратка репортажа ни ја испрати 11-годишната Белма Смајлагиќ од ОУ „Алија Авдовиќ“, Љубош.

Белма ни пишува за нејзините впечатоци од Скопје.

Откријте ги нејзините доживувања од фотографиите што ни ги испрати:

За учество во конкурсот за детска репортажа, прочитајте ги правилата на следниот ЛИНК912

X