Деветтата кратка репортажа ни ја испрати 12-годишната Најла Маличевиќ од ОУ „Алија Авдовиќ“,Љубош.

Најла ни пишува за нејзините впечатоци од Скопје.

Откријте ги нејзините доживувања од фотографиите што ни ги испрати:

За учество во конкурсот за детска репортажа, прочитајте ги правилата на следниот ЛИНК912

X