Седмата кратка репортажа ни ја испрати 13-годишната Фаатима Јукиќ од ОУ „Алија Авдовиќ“, Љубош.

Фаатима ни пишува за нејзините впечатоци од Скопското кале.

Откријте ги нејзините доживувања од фотографиите што ни ги испрати:

За учество во конкурсот за детска репортажа, прочитајте ги правилата на следниот ЛИНК.912

X