Единаесеттата кратка репортажа ни ја испрати шестоодделенецот Амар Омеровиќ од ОУ „Алија Авдовиќ“, Љубош.

Амар ни пишува за неговите впечатоци од Охрид.

Откријте ги неговите доживувања од фотографиите што ни ги испрати:

За учество во конкурсот за детска репортажа, прочитајте ги правилата на следниот ЛИНК912

X