Осумнаесеттата кратка репортажа ни ја испрати шестоодделенецот Христијан Ризовски ОУ ,, Коле Канински”- Битола.

Христијан ни пишува за неговото омилено место Канео.

Откријте ги неговите доживувања од фотографиите што ни ги испрати:912

X