Тринаесеттата кратка репортажа ни ја испрати 10-годишната Лина Стојковска од Македонска Каменица.

Лина ни пишува за нејзиниот роден град Македонска Каменица.

Откријте ги нејзините доживувања од фотографиите што ни ги испрати:

Фото: Андреј Ѓорѓиевски

Фото:  kamenica.mk912

X