Дванаесеттата кратка репортажа ни ја испрати 13-годишната Сенија Тафиловиќ од ОУ „Алија Авдовиќ“, Љубош.

Сенија ни пишува за нејзините впечатоци од Крушево.

Откријте ги нејзините доживувања од фотографиите што ни ги испрати:

За учество во конкурсот за детска репортажа, прочитајте ги правилата на следниот ЛИНК



912

X