Петнаесеттата кратка репортажа ни ја испрати шестоодделенката Ангела Костовска од ОУ „Коле Канински“ – Битола.

Ангела ни пишува за убавините на Буковски Ливади.

Откријте ги нејзините доживувања од фотографиите што ни ги испрати:912

X