Шестата кратка репортажа ни ја испрати 14-годишната Анаја Хасановиќ од ОУ „Алија Авдовиќ“, Љубош.

Анаја ни пишува за нејзините впечатоци од Битола, за Саат-кулата и легендата за неа.

Откријте ги нејзините доживувања од фотографиите што ни ги испрати:

За учество во конкурсот за детска репортажа, прочитајте ги правилата на следниот ЛИНК.912

X