Седумнаесеттата кратка репортажа ни ја испрати Ева Петровски од ОУ ,,Коле Канински“ – Битола.

Ева ни пишува за убавините на градот под Пелистер, за знаменитостите и чувствата што ги буди кај сите што го посетиле

Откријте ги нејзините доживувања од фотографиите што ни ги испрати:912

X