Шеснаесеттата репортажа ни ја испрати шестоодделенката Анастасија Гилевска ОУ „Коле Канински“ – Битола.

Анастасија ни пишува за убавините на нејзиниот град Битола.

Откријте ги нејзините доживувања од фотографиите што ни ги испрати

Фото: babambitola.mk


912

X