Четиринаесеттата кратка репортажа ни ја испрати шестооделенката Ивана Мешевска од ОУ ,,Коле Канински“ – Битола.

Ивана ни пишува за Баба Планина, Пелистер, моликата, езерата…

Откријте ги нејзините доживувања од фотографиите што ни ги испрати:912

X