Осмата кратка репортажа ни ја испрати 13-годишната Лејла Демировиќ од ОУ „Алија Авдовиќ“,Љубош.

Лејла ни пишува за нејзините впечатоци од Попова Шапка.

Откријте ги нејзините доживувања од фотографиите што ни ги испрати:

За учество во конкурсот за детска репортажа, прочитајте ги правилата на следниот ЛИНК912

X