Официјално од денеска почнуваат онлајн-уписите за новата учебна година во едукативниот центар „Бибиверзум“. Предвидено е да има по 10 дечиња во една група, а ќе има 12 групи со деца, на кои ќе им предаваат искусни педагози и наставници кои се докажани во професијата. Тимот од наставници подготви и посебна образовна програма по која ќе се работи во следните месеци.

Наставата ќе се одвива двапати неделно, онлајн, а еден час ќе трае од 30 до 40 минути. Дечињата треба да се на возраст од четири до осум години, а ќе учат согласно посебна образовна програма.

ЛИНК за ПРИЈАВУВАЊЕ

Повеќе за „Бибиверзум“ може да прочитате на www.bibiverzum.mk912

X